EĞİTİMİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ YER

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

(ADRES: Söğütözü Cad. No: 43 Söğütözü/ANKARA)

Uzlaştırmacı yenileme eğitimine kimler başvurabilir;

Uzlaştırmacı yenileme eğitimine 11 Mart 2018 tarihli 2018 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavında başarılı olup, uzlaştırmacı siciline kaydolanlar ile yine bu sınavda başarılı olup, sicile kayıt başvurusunda bulunmayan ancak Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliğinin 48’ inci maddesine göre sicile kayıt şartlarını taşıyan kişiler başvurabilecektir.

(NOT: 2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavı ve 2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Ek Sınavında başarılı olanlar süreyi doldurmadıkları için yenileme eğitimine katılmayacaklardır.)

Katılımcıların devamsızlık durumu:

Eğitime katılanların, belgeye dayalı ve Kuruluşunuzca kabul edilen haklı bir mazeretleri olmadıkça uzlaştırmacı yenileme eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılımlarının zorunlu olduğu, katılımcıların en fazla bir ders saati devamsızlık yapabileceği, kabul edilebilir haklı bir mazereti bulunmaksızın bir ders saatinden fazla eğitime devam etmeyenlerin, eğitim programıyla ilişiğinin kesilmesi,

Uzlaştırmacılar yenileme eğitimi bitiminden sonra http://eyosis.net/AnketKatil.aspx internet adresi üzerinden eğitime ilişkin bir anket formu dolduracaklardır.

Eğitimi tamamlayan katılımcıların, katılım belgesini anket formunu doldurduktan sonra, sistem üzerinden alabileceklerdir. Eğitim kuruluşları tarafından katılımcılara ayrıca bir katılım belgesi verilmeyecektir.

Sınıflar 30 kişilik olacak olup kesin kayıt sırasına göre sınıf oluşturulmaktadır. Sınıfın dolması durumunda yeni sınıf için güncel eğitim programı ilan edilecektir.

Eğitim sınıfları başvurular yeterli sayıya ulaştığında açılmaktadır. Yeterli sayıda başvuru olmadığı takdirde eğitim bir sonraki eğitim tarihine ertelenecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ: 350TL

Banka: Ziraat Bankası Akay/Ankara Şubesi

Hesap No: 760-94518319-5002

ALICI HESAP ADI: TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ UYUŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA M.

IBAN: TR 7300 0100 0760 9451 8319 5002

DEKONT İÇİN AÇIKLAMA: Kursiyer Adı-Soyadı Uzlaştırmacı Yenileme EĞİTİM ÜCRETİ

UZLAŞTIRMACI YENİLEME EĞİTİMİ PROGRAMI

1.DERS